DemensLiv    v/ Maria Tønnersen


Maria er stifter og indehaver af DemensLiv, som arbejder for at skabe et liv der er værd at leve for mennesker med demens. Vi har igennem nogle år nu samarbejdet med DemensLiv og vores kurser kommer med praktiske værktøjer og strategier, der går hånd i hånd med den tilgang de arbejder ud fra.


Telefon:        +45 26 27 39 95

Email:           info@demensliv.dk

Web:             https://demensliv.dk
Per Wagner


Telefon:        +45 31 61 78 39

Email:           per@sikk.dk


Instruktør og underviser inden for konfliktforebyggelse, konflikthåndtering, deeskalering, skånsom nødværge og skånsom magtanvendelse.


Per har været vores samarbejdspartner i flere år og har stort kendskab til vores metode og indhold. Per er bosiddende i hovedstadsområdet og har derfor primært opgaver på Sjælland.
Henning Lindballe


Telefon:        +45 40 13 93 79

Email:           henning@sikk.dk


Instruktør og underviser inden for konfliktforebyggelse, konflikthåndtering, deeskalering, skånsom nødværge og skånsom magtanvendelse.


Henning har været vores samarbejdspartner i flere år og har stort kendskab til vores metode og indhold. Henning er bosiddende i sydjylland og har derfor primært opgaver her og på fyn.
De Psyko-Fysiske Konsulenter v/ Bjarne Vejgaard


Vi har i mange indgået i et samarbejde med De Psyko-Fysiske Konsulenter og været en del af udviklingen af det koncept og de ydelser, som vi i fællesskab af flere samarbejdspartnere udbyder.


Har I tidligere haft kontakt med eller afholdt kurser i samarbejde med De Psyko-Fysiske Konsulenter, kan I derfor trygt kontakte os her på hjemmesiden med henblik på en indledende samtale omkring hvad vi kan tilbyde jer.


I vil også kunne finde vores kontaktoplysninger på www.konflikthaandtering.dk – Som er vores fælles hjemmeside for samarbejdet omkring De Psyko-Fysiske Konsulenter.